Momentele dulci merita impartite

O zi frumoasa incepe cu un zambet, O zi dulce incepe cu noi ! Comanda acum +40 239 692 505 !

Politica de Returnare

Politica de Returnare

Daca ati comandat un produs de pe www.CofetariaDeliciu.ro, iar la rdicare acesta nu corespunde descrierii si specificatiilor mentionate pe site sau a detaliilor mentionate de dumneavoastra in comanda, puteti refuza ridicarea produsului sau puteti returna produsul in maxim 24h si veti primi banii integral inapoi.

Manufacturarea produselor influenteaza rezultatele

Produsele regasite in pozele prezente pe www.CofetariaDeliciu.ro sunt cu titlu de prezentare, decorul acestora poate diferi in functie de sezon sau de capacitatea www.CofetariaDeliciu.ro de realizare a decorurilor prezente in imagini. In momentul comenzilor online puteti opta pentru decoruri personalizate care sunt confirmate ulterior de catre operatorul www.CofetariaDeliciu.ro telefonic.

Torturile personalizate nu pot fi identice, deoarece sunt realizate manual si pot avea mici modificari datorita cantitatilor (in poze pot fi torturi mai mici sau mai mari decat cantitatea dorita de tine).

In cazul in care ai comandat un produs de pe www.CofetariaDeliciu.ro, iar tortul a depasit cantitatea ceruta, nu vor fi adaugate costuri valorii stabilite initial.

Daca ne vei solicita un alt model decat cele prezentate pe www.CofetariaDeliciu.ro, atunci este nevoie sa accepti o marja de +/- 500 de grame, care se va reflecta in suma finala pe care o ai de achitat. Fiind un proiect diferit, putem doar aproxima cantitatea minima necesara realizarii lui.

Intrebari Suplimentare

Daca ai nelamuriri, comenzi deosebite sau intrebari suplimentare, iti stam la dispozitie oricand, via e-mail pe adresa [email protected], sau la numarul de telefon 0239 692 505 in intervalul orar 09:00-20:00.

Cofetaria Deliciu © 2017 | Produse in laboratorul nostru.